Утеплення каркасних будинків

Розміщено 1 Вересня, 2019

Сьогодні каркасні будинки в Україні – на піку популярності. В Одесі, Миколаєві, Херсоні безліч будівель, зведених шляхом каркасного будівництва. Сучасні будівельні технології дозволяють проектувати каркасні конструкції будь-якої складності для приватних будинків, комерційних і промислових об’єктів.

Однією з причин, за якими наші клієнти вибрали каркасні будинки, це низькі витрати на опалення. Так, взимку, при грамотно проведеному утепленні, будівлю можна практично не опалювати і не боятися за її внутрішній стан.

Ідеальним рішенням з утеплення для каркасних будинків є ековата. Ековата Ecoheater бесшовно заповнює всі утеплювати порожнини, тим самим надійно блокує доступ потоків холоду ззовні і збереження тепла всередині. Компанія Ecoheater займається виробництвом і утепленням будівельних об’єктів ЕКОВАТОЮ в Миколаєві, Одесі, Херсоні.

Головний плюс ековати – довговічність. Ековата зберігає морозостійкість протягом більш ніж 80 років, що вже підтверджено практикою жителів країн Європи і Північної Америки. Наприклад, в Канаді, будинки, утеплені ЕКОВАТОЙ в 20-х роках ХХ століття, дотепер експлуатуються без заміни утеплювального шару.

До складу ековати входить антисептик (борна кислота). Так, ековаті Ecoheater, і відповідно – каркасу будівлі, не страшні грибки та пліснява, гризуни і комахи.

Ековаті Ecoheater присвоєно клас слабогорючих слабозаймистих матеріалів, завдяки вмісту антипірену (бури), ековата не підтримує горіння, на відміну, наприклад, від пінопласту. У разі пожежі, зростають шанси врятувати майно та життя.

Крім іншого ековата зарекомендувала себе як унікальний звукоізоляційний морозостійкий матеріал. Задуйте стіни будинку 15 см ековати – і ви не почуєте поїзд, що проходить поруч на відстані 10 м.

Роботи з утеплення будинку ЕКОВАТОЮ можна назвати низькотрудозатратними – 2 працівники можуть за зміну провести укладку близько 2 тонн ековати.

Ековатою утеплюють не тільки стіни, а й підлоги, покрівлю, різні перекриття. Ecoheater проводить як звичайну укладку, так і вологу пневмозадувку за допомогою обладнання Тайфун. Ecoheater з виробничою базою в Миколаєві, доставить якісну ековату в будь-яку точку України.